У ГУР припустили, що знищення Ту-22М3 може вплинути на ситуацію з обстрілами Одещини

Читать на русском
Знищення російського стратегічного бомбардувальника Ту-22М3 може вплинути на частоту ракетних обстрілів Одеської області.
Фото: suspilne.media

Знищення російського стратегічного бомбардувальника Ту-22М3 може вплинути на частоту ракетних обстрілів Одеської області.

Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Знищені та пошкоджені російські літаки: топ втрат за час великої війниНа інфографіці – найзначніші втрати росії у літаках під час повномасштабної війни. Загалом рф втратила 329 літаків.

У розвідці очікують, що кількість атак на Одещині зменшиться, оскільки росіяни найближчим часом не зможуть почуватися в безпеці на південному напрямку.

«Після знищення літака А-50 та після сьогоднішнього знищення в рамках операції ГУР МО Ту-22М3 на якийсь час є надія, що для Одеської області щодо ризиків ракетних ударів ситуація покращиться», – сказав Юсов.

Він додав, що Сили оборони України не мають наміру зупинятися на досягнутому. За словами Юсова, ЗСУ «і далі дивуватимуть противника в хорошому для нас сенсі».

Нагадаємо, російський бомбардувальник Ту-22М3 упав сьогодні вранці у Ставропольському краї. Льотчики катапультувалися. Один із членів екіпажу збитого літака загинув.

Міноборони росії заявило, що літак зазнав аварії, коли після виконання бойового завдання повертався на аеродром. Однак у Повітряних силах повідомили, що Ту-22 М3 було збито зенітними ракетними підрозділами разом із ГУР. Для збиття літака застосували комплекс С-200.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: