На Івано-Франківщині пролунала серія вибухів

Читать на русском
Вранці 18 квітня на Івано-Франківщині пролунали вибухи під час повітряної тривоги, оголошеної через активність російських дронів.
Фото: izvestia.kharkov.ua

Вранці у четвер, 18 квітня, у Івано-Франківську та області пролунали вибухи під час повітряної тривоги, яка була оголошена через атаку БПЛА.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали та Повітряні сили ЗСУ.

У ПС ЗСУ попередили про рух ворожих дронів-камікадзе у напрямку Івано-Франківської області.

Після цього жителі Івано-Франківська та Коломиї чули звуки вибухів. Повідомляється, що у Івано-Франківську після вибуху видніється стовп диму.

Попередньо, в області працюють сили ППО. Військові закликають громадян перебувати в укриттях до відбою повітряної тривоги.

Нагадаємо, вранці в середу, 17 квітня, російські терористи завдали ракетного удару по Чернігову. Було зруйновано восьмиповерхову будівлю, пошкоджено багатоповерхівку, лікарню, заклад вищої освіти, десятки авто. Внаслідок цього загинули 18 людей, понад 70 постраждали. Влада Чернігова оголосила четвер, 18 квітня, днем жалоби.

Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що росія змогла знищити Трипільську ТЕС, оскільки у України повністю закінчилися ракети для її захисту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: