Центр Донецької області під потужними обстрілами окупантів, є жертви

Читать на русском
У суботу, 13 квітня, центр Донецької області опинився під потужним обстрілом армії рф. Внаслідок атаки є загиблі та поранені.
t.me/DonetskaODA

У суботу, 13 квітня, центр Донецької області опинився під потужним обстрілом армії рф. Внаслідок атаки є загиблі та поранені.

Про це повідомляє Донецька ОВА у Telegram.

Відомо, що сьогодні на Очеретине росіяни скинули КАБ-500, поціливши у 5-поверхівку. Наразі повідомляють про одну поранену. Ймовірно, під завалами перебувають люди, однак пошукова операція наразі неможлива через обстріли. Також на території громади постраждало Нетайлове, там загарбники вбили двох людей.

У Курахівській громаді загинула жителька Новоселидівки, тоді як у Мар'їнській громаді 1 людина поранена у Красногорівці.

В ОВА закликають мешканців евакуюватися.

«Ці страшні удари – черговий доказ жорстокості і підступності ворога. Росіяни прагнуть зрівняти Донеччину з землею. Залишатися тут – небезпечно», – наголошують у дописі.

Нагадаємо, вранці у суботу, 13 квітня, російські окупаційні війська розстріляли цивільний автомобіль у Чернігівській області.

Російські війська також атакували кілька сіл у Харківській області. Внаслідок одного з обстрілів ворог скинув боєприпас з безпілотника, поранення отримав водій бригади екстреної медичної допомоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: