Троє синів лідера ХАМАС загинули внаслідок удару по Сектору Гази

Читать на русском
Внаслідок ізраїльських ударів у секторі Газа загинули троє синів та онуки Ісмаїла Ханії – лідера радикального угруповання ХАМАС.
Фото: Aziz Taher/Reuters

Внаслідок ізраїльського удару по сектору Газа загинули троє синів та онуки голови політбюро палестинського руху ХАМАС Ісмаїла Ханії. Ізраїльська армія підтвердила ці дані.

Про це повідомляють The Times of Israel та Al Arabiya.

Ханія підтвердив, що троє його синів – Хазем, Амір і Мохаммед – загинули під час обстрілу, коли відвідували родичів у таборі біженців під час свята Ід аль-Фітр, що завершує місяць Рамадан.

Крім того, як повідомили наближені до ХАМАСу ЗМІ, загинули двоє онуків Ханії, а третього було поранено. У ЦАХАЛ уточнили, що вони були бойовиками терористичної групи.

ЦАХАЛ заявив, що ліквідовані терористи «прямували для здійснення терористичної діяльності в центральній частині Гази», коли по них було завдано удару.

Ханія, у якого 13 дітей, прокоментував загибель синів каналу Al Jazeera, сказавши, що він «вдачний Богові за те, що він удостоїв нас честі їхньої мученицької смерті».

Лідер терористів додав, що угруповання не здасться, і що такі дії не змусять його змінити свої цілі і вимоги на переговорах.

Також Ханія зазначив, що з початку військової операції Ізраїлю проти ХАМАС було вбито 60 членів його родини.

Нагадаємо, що днями в Ізраїлі заявили про ліквідацію високопоставленого командира «Хезболли».

Як заявив міністр оборони Ізраїлю, бойові дії в Секторі Гази продовжуватимуться до знищення ХАМАСу.

Раніше у ХАМАС оновили кількість загиблих палестинців у Секторі Газа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: