Ворог вдарив по приватному сектору Покровська, серед поранених є підліток

Читать на русском
Російські війська вночі 5 квітня обстріляли Покровськ Донецької області. Ворог атакував приватний сектор, поранивши п’ятьох людей.
t.me/pgo_gov_ua

Російські війська вночі 5 квітня обстріляли Покровськ Донецької області. Ворог атакував приватний сектор, поранивши п’ятьох людей.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

У п’ятницю, 5 квітня, близько 03:00, війська російської федерації обстріляли Покровськ. Окупанти поцілили у приватний сектор. В результаті влучання по житлових будинках отримали поранення четверо членів родини: дідусь із бабусею та їхня донька з 14-річним сином. Також від вибухів постраждав ще один містянин.

Крім того, пошкоджено декілька приватних домогосподарств.

«Тип зброї, яку ворог застосував для атаки на місто, встановлюється. За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)», – додали у повідомленні.

До слова, у Херсонській області за минулу добу, 4 квітня, російські війська здійснили обстріли 16 населених пунктів. Внаслідок атак постраждали десятеро людей.

А в ніч на п’ятницю, 5 квітня, загарбники атакували Україну ударними безпілотниками та балістикою. Сили ППО знищили всі дрони.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: