На Донеччині війська рф за сьогодні поранили обстрілами ще 4 цивільних

Читать на русском
Дві жінки 53 й 77 років та 60-річний чоловік, які перебували на території своїх домогосподарств, отримали контузії, мінно-вибухову травму й осколкове поранення. Також дістала поранення 75-річна мешканка.
Ілюстративне фотоНацполіція

У суботу, 30 березня, російські окупаційні війська атакували Курахове та Костянтинівку на Донеччині. Внаслідок обстрілів поранено 4 цивільних.

Про це пресслужба Донецьої обласної прокуратури повідомляє у Telegram.

«30 березня 2024 року війська держави-агресора вдарили з артилерії по м. Кураховому. Ворожі снаряди поцілили по житлових будинках, де мешкають цивільні. Дві жінки 53 й 77 років та 60-річний чоловік, які перебували на території своїх домогосподарств, отримали контузії, мінно-вибухову травму й осколкове поранення», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, також російська армія обстріляла зі ствольної артилерії місто Костянтинівка. Під ворожим вогнем знову опинились приватні будинки, де дістала поранення 75-річна мешканка. З мінно-вибуховою травмою й осколковим пораненням пенсіонерку доставлено до лікарні – їй надано кваліфіковану медичну допомогу.

Внаслідок атак пошкоджено житлові будинки, господарські споруди й лінію електромережі.

Нагадаємо, у Красногорівці Донецької області внаслідок артилерійського обстрілу 30 березня загинули двоє людей, ще одна отримала поранення.

Також у суботу, 30 березня, у Пологівському районі Запорізької області через російські обстріли постраждав 12-річний хлопчик.

Окрім цього, на Дніпропетровщині у лікарні помер чоловік, який отримав поранення під час атаки на Кам'янське 29 березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: