Окупанти знову вдарили по селищу на Херсонщині, є поранені

Читать на русском
65-річний чоловік отримав уламкові поранення. Снаряд впав біля воріт його будинку та розірвався. Також поранена медсестра у Бериславі.
Ілюстративне фотоGetty Images

Сьогодні, 30 березня, російські окупанти обстріляли село Станіслав на Херсонщині, поранений 65-річний чоловік. Снаряд впав біля воріт його будинку та розірвався. Також поранена медсестра у Бериславі.

Про це пресслужба Херсонської ОВА повідомляє у Telegram.

«Внаслідок російського обстрілу постраждав місцевий житель села Станіслав», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 65-річний чоловік отримав уламкові поранення. Снаряд впав біля воріт його будинку та розірвався. Постраждалий самостійно звернувся за медичною допомогою.

Водночас, у місті Берислав росіяни скинули вибухівку з дрону - поранення отримала медсестра, яка йшла вулицею.

Як зазначається, 30 березня окупанти вкотре обстрілювали населені пункти Херсонського та Бериславського районів. Близько 10:15 збройні сили країни-агресора скинули вибухівку з дрону в Бериславі. Від вибуху поранення отримала медсестра, яка йшла вулицею.

Нагадаємо, у суботу, 30 березня, у Пологівському районі Запорізької області через російські обстріли постраждав 12-річний хлопчик.

Також у Красногорівці Донецької області внаслідок артилерійського обстрілу 30 березня загинули двоє людей, ще одна отримала поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: