Російська армія завдала по Сумській області понад 180 ударів за добу

Читать на русском
Росіяни здійснили 36 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області, внаслідок чого зафіксовано 181 вибух.
Getty Images

Російські окупаційні війська за минулу добу, 26 березня, обстріляли Сумську область 36 разів. Зафіксовано 181 вибух.

Про це повідомляє пресслужба Сумської ОВА у Facebook.

Як зазначається, обстрілів зазнали Степанівська, Миропільська, Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Путивльська, Шалигинська, Середино-Будська громади.

По Миропільській громаді ворог бив з артилерії (24 вибухи) та мінометів (9 вибухів).

У Великописарівській громаді здійснено ракетний обстріл з гелікоптера НАР (4 вибухи), обстріл з РСЗВ (12 вибухів), обстріл БпЛА (FPV-дрон) (4 вибухи), мінометний обстріл (12 вибухів), артобстріли (30 вибухів).

У Хотінській громаді росіяни скинули 13 мін. Також був артобстріл (7 вибухів).

В Юнаківській громаді відбулося скидання з БпЛА вибухового пристрою (ВОГ) (17 вибухів).

По Білопільській громаді ворог наніс ракетний обстріл з гелікоптера НАР (13 вибухів) та здійснив танкові обстріли (12 вибухів).

У Краснопільській громаді було зафіксовано артобстріли (10 вибухів) та скидання з БпЛА вибухового пристрою (ВОГ) (1 вибух).

У Степанівській громаді було здійснено авіаційний обстріл з пусками керованих авіаційних бомб (КАБ) з літака тактичної авіації (1 вибух).

Водночас, на Путивльську громаду росіяни скинули 12 мін.

У Шалигинській та Середино-Будській громадах ворог вдарив з мінометів (5 та 4 прильоти відповідно).

Нагадаємо, минулої ночі у Харкові пролунало п'ять вибухів під час повітряної тривоги. При цьому, сили ППО над Харківщиною збили щонайменше вісім ворожих безпілотників.

Окрім цього, губернатор Бєлгородської області рф В'ячеслав Гладков повідомив, що на підльоті до міста сили ППО нібито збили 18 повітряних цілей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: