У Харкові пролунали вибухи під час атаки «шахедами», є влучання біля будівлі

Читать на русском
У Харкові пролунало п'ять вибухів під час повітряної тривоги. При цьому, сили ППО над Харківщиною збили щонайменше вісім ворожих безпілотників.
Getty Images

Вночі, 26 березня, у Харкові пролунало п'ять вибухів під час повітряної тривоги. Зафіксовано влучання одного з безпілотників біля нежилої будівлі.

Про це міський голова Харкова Ігор Терехов та голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов повідомляють у Telegram.

Як відомо, близько 00:05 в місті розпочалася повітряна тривога. Повітряні сили повідомили про групу «шахедів», яка прямує на Харків та закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Перші вибухи пролунали близько 00:40, а о 01:22 повідомлялося про останній вибух.

Згідно зі словами Терехова, внаслідок «прильоту» біля нежилої будівлі попередньо жертв та постраждалих не зафіксовано, лише вибиті шибки у будові поряд з вирвою від вибуху.

Водночас, як написав Синєгубов, наразі триває огляд місць влучань ворожих безпілотників у Харкові та зазначив, що сили ППО над Харківщиною збили щонайменше вісім ворожих безпілотників.

Нагадаємо, вчора вранці сили протиповітряної оборони збили у небі над Києвом дві ракети, запущені з території окупованого Криму. В результаті атаки постраждали 10 людей, серед них лише двоє цивільних було госпіталізовано.

За даними ЗМІ, під час ракетної атаки на Київ росіяни використовували новітні гіперзвукові ракети ЗМ22 «Циркон». Ціллю балістичного удару були офіси СБУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: