На Вінниччині у прикордонній зоні запровадили додаткові обмеження

Читать на русском
У прикордонній зоні Вінницької області запровадили додаткові обмеження для чоловіків віком від 18 до 60 років. Але є винятки.
фото Могилів-Подільський прикордонний загін

На Вінниччині запровадили додаткові режимні обмеження у прикордонній зоні з Молдовою. Вони стосуються чоловіків.

Про це повідомив Могилів-Подільський прикордонний загін у Facebook.

Захист Дніпропетровської області посилять «зубами дракона»На Дніпропетровщині почали активно споруджувати так звані зуби дракона для захисту від армії рф.

Так, уздовж державного кордону в межах Яришівського, Могилів-Подільського, Ямпільського, Студентського територіальних громад Могилів-Подільського та Тульчинського районів Вінницької області заборонили в'їзд чоловікам віком від 18 до 60 років, у тому числі з метою відпочинку та рибальства.

Виняток становлять особи, які постійно або тимчасово проживають, навчаються або працюють у її межах, за наявності у них відповідних підтверджуючих документів.

Обмеження також не стосуються власників земельних ділянок, що знаходяться в межах смуги, та осіб, які прямують транзитом з пунктів пропуску через державний кордон до інших районів.

Також заборонено в'їзд чоловіків віком від 18 до 60 років, включаючи вищезгадану смугу місцевості з використанням районних та сільських автомобільних доріг місцевого значення.

Окрім того, заборонено перебування громадян на березі річки. Дністер у населених пунктах, прилеглих до державного кордону, за межами власних домоволодінь на відстані менше 30 метрів від урізу води: у період з 1 квітня до 30 вересня – з 23:00 до 05:00; у період з 1 жовтня по 31 березня – з 20:00 до 06:00.

Дія обмежень в'їзду на території згаданих громад чоловіками 18-60 років включно не поширюється на представників військових формувань, правоохоронних органів, комунальних служб, швидкої медичної допомоги - при виконанні ними службових обов'язків.

Нагадаємо, із прикордонної громади Сумської області евакуювали дві сотні дорослих та дітей. Також повідомлялося, що через кордон Сумщини знову намагалася прорватися російська ДРГ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: