Окупанти вдарили по житловому кварталу Красногорівки на Донеччині, є поранені

Читать на русском
У неділю, 24 брезня, російські окупаційні війська здійснили артилерійський обстріл житлової забудови м. Красногорівка.
Ілюстративне фотоGetty Images

У неділю, 24 березня, внаслідок обстрілів Красногорівки на Донеччині російськими окупантами було поранено двох жінок і чоловіка.

Про це пресслужба Донецької обласної прокуратури повідомляє у Фейсбуці.

«24 березня 2024 року, близько 09:30, окупаційні війська здійснили артилерійський обстріл житлової забудови м. Красногорівка. Від ворожої атаки зазнали поранень двоє жінок 57 й 64 років. Вже через годину російська армія нанесла авіаудар по цьому ж кварталу, внаслідок чого отримав поранення 70-річний чоловік. Усіх постраждалих з саднами, осколковими пораненнями й забоями доставлено до медичного закладу», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, росіяни сьогодні вдень завдали авіаудару по селищу Перемога у Сумській області. Було атаковано об'єкт енергетичної інфраструктури.

Також сьогодні вночі рф знову атакувала Україну. У ніч проти 24 березня ППО знищила 18 з 29 ракет і 25 з 28 безпілотників. На заході під удар потрапив об'єкт Нафтогазу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: