Атака на Львівщину: на обʼєкті, куди влучили росіяни, загасили пожежу

Читать на русском
Вогнеборці загасили пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури у Львівській області, який вночі та вранці атакували oкупанти.
фото: ДСНС

Пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури у Львівській області, по якому сьогодні вночі та вранці завдали ударів росіяни, вдалося загасити лише ввечері.

Про це голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомляє у Telegram.

Як відомо, минулої ночі ворожі ударні безпілотники та ракети атакували обʼєкт критичної інфраструктури у Львівській області.

«Вогнеборці загасили пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури у Львівській області, який вночі та вранці атакували oкупанти. Низький уклін 61 рятувальнику, які від самого ранку і дотепер працювали, щоб ліквідувати займання», - зазначив керівник області.

Зазначимо, що російські окупанти атакували Львівську область «Кинджалами». Ворог повторно влучив об'єкт інфраструктури, який обстріляли під ранок 24 березня.

Нагадаємо, цієї ночі росіяни здійснили третю масовану ракетну атаку на Україну за останні чотири доби. І другий – по Києву. У столиці повітряна тривога тривала понад дві години. Сили та засоби ППО над Києвом та в районі столиці уразили приблизно десяток ворожих ракет.

Раніше ми повідомляли, що ДТЕК втратив половину генерації електроенергії внаслідок російських обстрілів.

Також в «Укренерго» назвали збитки для енергосистеми України внаслідок масованого обстрілу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: