Помер відомий український політик, екснардеп Геннадій Москаль

Читать на русском
На 74-му році життя помер відомий український політик, екснардеп Геннадій Москаль. Про це стало відомо у неділю, 17 березня.
glavcom.ua

Після важкої хвороби на 74-му році життя помер відомий український політик, екснардеп Геннадій Москаль.

Про це повідомив народний депутат Микола Княжицький у Facebook.

«Після важкої хвороби помер Геннадій Москаль. Вічна памʼять. Співчуття родині. Він займав багато державних посад, був справжнім патріотом і людиною талановитою», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що Геннадій Москаль мав звання генерал-лейтенанта міліції та кандидата юридичних наук. Був нардепом від фракції партії «Батьківщина». У 2011–2013 входив до складу політичної партії «Фронт Змін».

З 2007 Москаль був депутатом України VI та VII скликань, а з грудня 2012 займав посаду першого заступника голови комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

З 5 березня 2015 року він був керівником Луганської обласної адміністрації. Згодом, з 15 липня 2015 по 11 червня 2019 року обіймав посаду голови Закарпатської ОДА.

Нагадаємо, наприкінці лютого повідомляли, що у віці 86 років помер колишній радянський політв'язень і борець за незалежність України Степан Хмара.

Також 4 грудня стало відомо, що на 87 році життя помер співавтор Акта проголошення державної незалежності України, перший надзвичайний повноважний посол України в Румунії Леонтій Сандуляк.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: