Лиховій склав обов'язки речника оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія»

Читать на русском
Дмитро Лиховій заявив про звільнення з посади начальника відділу зв’язків з громадськістю і речника оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія.
ОСУВ Таврія

Дмитро Лиховій заявив про звільнення з посади начальника відділу зв’язків з громадськістю і речника оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія».

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

У дописі він висловив вдячність командувачу ОСУВ «Таврія» Олександру Тарнавському та представникам командування, членам команди і журналістам.

Він наголосив, що маніпулятори подали цей пост у контексті утисків і чисток у Збройних силах, прив'язавши до інших кадрових рішень. Втім Лиховій додав, що в ОСУВ «Таврія» перебував у відрядженні, не на постійній штатній посаді, а тимчасово.

«Я й надалі офіцер Управління зв'язків з громадськістю ЗСУ, речник Генштабу ЗСУ», – написав він.

Відзначимо, Лиховій перебував на цій посаді з 2 лютого 2024 року.

Напередодні, 16 березня, стало відомо, що речника Повітряних сил ЗСУ полковника Юрія Ігната звільнили з посади у зв'язку з переводом на інший напрямок.

Також раніше повідомляли, що колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний отримав посаду надзвичайного та повноважного посла України у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: