На Херсонщині за добу через обстріли пошкоджено багатоповерхівки, є поранені

Читать на русском
У Херсонській області за добу через обстріли армії рф троє людей отримали поранення, пошкоджено будинки.
t.me/olexandrprokudin

Минулої доби в Херсонській області через російські обстріли троє людей отримали поранення, також пошкоджено багатоповерхівки.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у середу вранці у Telegram.

Зруйновано 15 квартир, є загиблі та поранені: перші подробиці удару по будинку у СумахУ Сумах після влучання дрону у п'ятиповерхівку постраждали щонайменше 8 людей, також є загиблі. Пошкоджено 30 квартир, половина з них зруйновані.

«Минулої доби противник обстрілював Берислав, Дудчани, Шевченківку, Хрещенівку, Золоту Балку, Дніпровське, Янтарне, Львове, Степанівку, Станіслав, Садове, Тягинку, Чайкине, Одрадокам'янку та місто Херсон», – написав він.

За даними ОВА, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області.

Через російську агресію 3 людини отримали поранення.

У Херсоні внаслідок обстрілів пошкоджено 8 багатоповерхівок та 2 приватні будинки, адмінбудівлю, господарську споруду та гараж.

Також внаслідок ворожих атак у населених пунктах області було зафіксовано попадання у господарську споруду та сільгосптехніку.

Нагадаємо, в ніч на 13 березня росія атакувала Суми дронами. Один із них поцілив по багатоповерховому будинку, сталася пожежа. Є загиблі та постраждалі.

Увечері 12 березня рф завдала ракетного удару по Кривому Рогу, внаслідок чого почалися пожежі в двох багатоповерхових житлових будинках. Загинули 4 особи, 43 постраждали.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: