Удар росіян по Сумах: під завалами знайшли загиблого

Читать на русском
У Сумах розбір завалів на місці атаки росіян продовжується. Вдалося врятувати п'ятьох людей. Знайшли одного загиблого.
скрін з відео

У Сумах з-під завалів дістали тіло однієї загиблої людини. Але під руїнами ще можуть бути люди. Пожежа та розбір завалів на місці прильоту триває вже понад 12 годин.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

«Суми. На місці розбору завалів у п’ятиповерховому житловому будинку рятувальники деблокували тіло людини. На даний час також відомо про 8 постраждалих. Роботи тривають. Під завалами ще можуть перебувати люди», – сказано в повідомленні.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на атаку російського дрону на житловий будинок у Сумах.

«Ще триває розбір завалів у Сумах на місці влучання російського «шахеда». Він зруйнував частину звичайного житлового будинку. Вдалося врятувати п’ятьох людей з-під завалів. Залучені всі необхідні служби, техніка. Усім, хто постраждав, буде надано допомогу. Вдячний кожному й кожній, хто працює заради людей і допомагає в рятувальній роботі», – підписав він відео з місця удару в Telegram.

Нагадаємо, вночі 13 березня росія атакувала Суми безпілотниками. Один із них влучив у багатоповерховий будинок, сталася пожежа.

Внаслідок влучання «шахеда» по житловому п'ятиповерховому будинку в Сумах, за попередніми даними, пошкоджено 30 квартир, половину з них – зруйновано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: