Таврійський напрямок: ЗСУ за добу знищили майже 350 загарбників

Читать на русском
Загалом протягом доби ворог завдав 29 авіаційних і 4 ракетних ударів, вчинив 45 штурмових дій та здійснив 1056 артобстрілів.
Фото: AFP

Протягом минулої доби Сили оборони на Таврійському напрямку знешкодили 346 окупантів та знищили 61 одиницю техніки.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський у Telegram.

Два роки великої війни: як ЗСУ знищують окупантівНа інфографіці – як ЗСУ знищують окупантів у ході повномасштабної війни. Втрати російської армії вже перевищили 400 тисяч людей.

«Загальні втрати противника за добу становили: у живій силі - 346 осіб (убитими й пораненими), в озброєнні та військовій техніці - 61 одиниця, не враховуючи БпЛА. Зокрема, це один танк, 16 бойових бронемашин, 15 артсистем, два ПТРК, один СПГ/АГС, 20 автомобілів та шість одиниць спецтехніки», - зазначив Тарнавський.

Згідно з його словами, також нейтралізовані засобами РЕБ або збиті 238 БпЛА різних типів.

При цьому повідомляється, що Сили оборони України знищили ще чотири важливі об’єкти ворога, серед яких командний пункт і бліндажі.

Тарнавський зазначив, що було уражено ворожі станції РЕБ «Гроза», «Житель» та «Леєр-3», знищено машину для мінування, комплекс відеоспостереження «Муром-М», три ударні дрони Shahed-136, три «ланцети», один БпЛА «Суперкам» тощо.

Як зазначається, за минулу добу на Таврійському напрямку відбулося 45 бойових зіткнень, що становить 2/3 боїв на всьому фронті. Ворог завдав 29 авіаційних і 4 ракетних ударів, 98 ударів дронами-камікадзе, вчинив 1056 обстрілів.

Нагадаємо, російська армія з початку вторгнення втратила уже 423 160 військових. За минулу добу, 8 березня, ЗСУ знищили ще 850 окупантів.

Також прикордонники знищили гаубицю і склад з боєприпасами загарбників на Херсонщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: