Рф вночі атакувала 37 дронами: результати роботи ППО

Читать на русском
Сили ППО вночі збили 33 дрони у Кіровоградській, Одеській, Херсонській, Миколаївській та Харківській областях. Також рф запустила три ракети.
Фото: AP

Росія в ніч на 8 березня атакувала південь і схід України однією зенітною керованою ракетою С-300, двома керованими авіаційними ракетами Х-59, а також 37 ударними безпілотниками типу Shahed.

Про це повідомляють Повітряні сили.

За другий рік великої війни росія використала понад 1,5 тисячі ракет і 3,6 тисячі дронів – деталіРосія за останній рік використала проти України понад 1,5 тисячі ракет і 3,6 тисячі ударних дронів. Деталі – на інфографіці.

Безпілотники було запущено з району окупованого Криму. До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи та Сил оборони України, засоби радіоелектронної боротьби.

«В результаті бойової роботи збито 33 «шахеди» у межах Кіровоградської, Одеської, Херсонської, Миколаївської та Харківської областей», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, цієї ночі під час атаки вибухи пролунали в Одесі.

Вранці 6 березня російські війська завдали удару по портовій інфраструктурі Одеси, загинули п'ятеро людей. У місті в цей час перебували президент Володимир Зеленський та прем'єр Греції Кіріакос Міцотакіс.

За інформацією ЗМІ, ракета вибухнула лише за 500 метрів від лідерів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: