На Хмельниччині через атаку дронів пошкоджено інфраструктуру, є знеструмлення (оновлено)

Читать на русском
На Хмельниччині ППО вночі ліквідувала шість шахедів, але пошкоджено об'єкт інфраструктури.
ілюстративне фотоGetty Images

Російські війська вночі атакували Хмельницьку область ударними дронами Shahed. Внаслідок атаки пошкоджено об'єкт інфраструктури, є знеструмлення у селах.

Про це повідомили у середу у Хмельницькій ОВА в Telegram.

Сили ППО вночі збили майже 40 «шахедів»Сили протиповітряної оборони у восьми областях збили 38 із 42 ударних безпілотників, повідомили у ЗСУ.

«Сьогодні вночі, під час повітряної тривоги, наші сили ППО збили 6 БПЛА типу «Шахед» в межах Хмельницької області. Внаслідок атаки пошкоджено об'єкт інфраструктури. Залишаються знеструмленими кілька населених пунтів. Є пошкодження даху та стелі приватного будинку», – йдеться у повідомленні.

Наразі всі відповідні служби працюють на місці прильоту. Загиблих та травмованих немає, зазначили в ОВА.

У Міненерго пізніше уточнили, що внаслідок атаки дронами на Хмельниччині знеструмилися понад 14 тисяч споживачів у 30 населених пунктах, без світла залишалося понад 2,5 тисячі абонентів. При цьому по країні дефіциту електроенергії немає.

Нагадаємо, внаслідок атаки росіян безпілотниками на Суми виникла пожежа у п'ятиповерховому житловому будинку. За іншою адресою також було пошкоджено житловий будинок та автомобілі. Згодом стало відомо, що в Сумах російський дрон влучив в об'єкт критичної інфраструктури.

Загалом за ніч сили ППО збили майже 40 ворожих «шахедів».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: