У Києві рятувальники ліквідували масштабну пожежу на Осокорках

Читать на русском
У Києві рятувальникам вдалося загасити пожежу в екопарку Осокорки. Водночас, КМВА звернулася до правоохоронців для розслідування інциденту.
Ілюстративне фотоtrueua.info

Близько опівночі у Києві вогнеборці ліквідували масштабну пожежу на Осокорківських озерах. КМВА звернулася до правоохоронців для розслідування вірогідного підпалу.

Про це пресслужба КМВА повідомляє у Telegram.

Як зазначається, о 00.04 вогнеборці ліквідували пожежу поблизу озера Тягле.

На місці інциденту було задіяно 6 одиниць основної і спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 18 чоловік особового складу. Також, залучено снігоболотохід «Богун». Крім того, тепер на місці вогняної НП чергуватимуть пожежні підрозділи та розрахунок БПЛА для моніторингу території.

В екопарку ще продовжують чергувати 2 одиниці спецтехніки ДСНС, снігоболотохід «Богун» та фахівці підрозділу БПЛА, йдеться у повідомленні.

При цьому, начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко звернувся до правоохоронців щодо розслідування сьогоднішньої масштабної пожежі на Осокорках. Розглядатимуться всі версії, в тому числі й вірогідний підпал.

«Після ліквідації відповідні служби оцінять збитки, які вогонь наніс екології міста. Щодо причин пожежі - обовʼязково дізнаємося реальну причину. Я вже звернувся до правоохоронців щодо розслідування події, будуть обʼєктивно зʼясовані обставини пожежі, розглядатимуться всі версії, в тому числі й вірогідний підпал», - зазначив начальник КМВА.

Водночас, згідно з інформацією першого заступника голови Дарницької РДА Миколи Калашника, вогнеборці ліквідували один з осередків загоряння та продовжують боротьбу з вогнем.

Нагадаємо, у Києві ввечері 5 березня загорілась значна частина екопарку «Осокорки». При цьому, пресслужба екопарку повідомила про підпал.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: