Ракетний удар рф по Костянтинівці: пошкоджено будинки, лікарню та дитсадки

Читать на русском
Російський ракетний обстріл Костянтинівки на Донеччині пошкодив щонайменше 18 цивільних об'єктів.
скріншот з відео

Внаслідок ракетної атаки на Костянтинівку Донецької області в ніч на 1 березня пошкоджено щонайменше 18 цивільних об'єктів, зокрема, лікарня та дитячі садки.

Про це повідомила поліція Донецької області та пресслужба ДСНС.

Авіаудар по селу на Запоріжжі: кількість постраждалих уточнилиВнаслідок ворожого удару по селу в Запорізькій області загинула одна людина, ще шість поранено.

Як повідомляється, армія рф вдарила по місту чотирма ракетами «С-300». Інформації щодо постраждалих не надходило.

Одна з ракет влучила в адмінбудівлю поліції. Це вже 37-а пошкоджена поліцейська дільниця Донеччини, зазначили правоохоронці.

В результаті атаки руйнування також зазнали лікарня, два дитячі садки, хлібозавод, дві будівлі промислового підприємства, 10 житлових будинків, з яких 6 багатоквартирних, та автомобіль.

На місцях влучань працює поліція: оперативники, слідчі, криміналісти, вибухотехніки, парамедики. Правоохоронці збирають докази воєнного злочину.

Зібрані поліцією матеріали будуть направлені до СБУ, зазначили у поліції. Правова кваліфікація злочину росії – ч.1 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни).

Нагадаємо, в ніч проти 1 березня росія знову атакувала Україну дронами. Сили ППО збили 4 безпілотники. У ГУР підтвердили удар по російському комплексу Панцир С-1 під Бєлгородом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: