«Прекрасно відпрацьована операція»: Юсов висловився про удар по росіянах в Оленівці

Читать на русском
Розвідка отримує дані про скупчення росіян одразу з кількох джерел. Такі удари, як в Оленівці, продовжуватимуться.
Фото: mediacenter.org.ua

Точний удар українських бійців по скупченню російських солдатів в Оленівці Донецької області – це вдало відпрацьована операція спецназу та розвідки.

Про це заявив представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Динаміка знищення озброєння російських військ в УкраїніНа інфографіках – динаміка знищення російських танків, літаків, вертольотів, систем ППО, кораблів, РСЗВ, артилерійських систем та бронемашин.

За його словами, це не перший подібний удар, і аналогічні операції будуть і надалі.

«Це планова робота українських сил безпеки та оборони та ефективне використання наявних засобів. Розвідка на місцях, військова розвідка працює над тим, щоб виявляти місця скупчення супротивника, живої сили та техніки. У даній ситуації чудово відпрацьовано операцію, оперативно використано інформацію - і завдано значного удару ворогові», – сказав Юсов.

Він додав, що розвідка отримує дані щодо скупчення росіян або запланованого шикування відразу з кількох джерел.

Нагадаємо, ЗСУ вдарили з РСЗВ по російських окупантах під час їхнього урочистого шикування для нагородження у тимчасово окупованій Оленівці Донецької області. За даними Генштабу, втрати росіян становлять 19 убитих та 12 поранених.

Це вже третій удар ЗСУ по скупченню російських військових за тиждень. 22 лютого було підтверджено удар по полігону росіян біля Подо-Калинівки на лівому березі Херсонської області. Перед цим ЗСУ з HIMARS вдарили по полігону окупантів під Волновахою Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: