Зеленський розповів деталі візиту до Албанії

Читать на русском
Зеленський в Албанії зустрінеться з прем'єр-міністром країни Еді Рамою та візьме участь у саміті Україна – Південно-Східна Європа.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський під час візиту до Албанії проведе зустріч із прем'єр-міністром країни Еді Рамою та візьме участь у саміті «Україна – Південно-Східна Європа».

Про план візиту до Тирану, куди він прибув уночі, президент розповів у Telegram.

З прем'єром Албанії Зеленський збирається обговорити оборонну та політичну співпрацю, Формулу миру та роботу над угодами про безпеку.

«У форматі «Україна – Південно-Східна Європа», який збирається вже вдруге, говоритимемо про наш спільний шлях до євроатлантичної мети. Запропоную підтримати зусилля України із забезпечення справедливого й довготривалого миру, організацію Глобального саміту миру у Швейцарії. Проведу двосторонні зустрічі з учасниками саміту», – повідомив глава держави.

Нагадаємо, напередодні Зеленський був у Саудівській Аравії, де зустрічався із наслідним принцом Мухаммадом бін Салманом аль Саудом. Вони обговорювали Формулу миру, а також співпрацю країн в економічній та технологічній сфері.

За інформацією ЗМІ, незабаром Зеленський може також відвідати Вірменію та Азербайджан.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: