У Львові внаслідок атаки росіян пошкоджено трансформаторну підстанцію

Читать на русском
Ракетний удар росіян вранці 15 лютого пошкодив кілька об'єктів Львівобленерго, зокрема, підстанцію.
ілюстративне фотоМіненерго

Після ранкового обстрілу у Львові суттєво пошкоджено кілька об'єктів оператора системи розподілу, зокрема трансформаторну підстанцію. Загалом у країні дефіциту енергії немає.

Про це повідомила пресслужба Міненерго 15 лютого.

Сили ППО знищили половину запущених росією ракетРосіяни атакували Україну ракетами Х-101/Х-555/Х-55, Калібр, Іскандер-М, С-300 та Х-59. Сили ППО збили 13 із 26 ракет.

«Ранковий масований ворожий обстріл не призвів до критичного впливу на роботу енергооб’єктів. Однак внаслідок удару у Львові суттєво пошкоджено кілька об’єктів оператора системи розподілу, зокрема трансформаторну підстанцію. Знеструмлено об’єкт інфраструктури», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок пошкоджень знеструмлено об'єкт інфраструктури.

Загалом у енергосистемі дефіциту немає. В аварійний ремонт вийшов блок та корпус ТЕС, який після усунення недоліків повернули в роботу. У резерві – 11 блоків теплоелектростанцій, які будуть задіяні у разі потреби.

Нагадаємо, сьогодні під час атаки рф під ударом також був Львів. За даними начальника Львівської ОВА Максима Козицького, внаслідок ракетного удару по Львову постраждало троє людей, ударною хвилею у 16 будинках вибило вікна, пошкоджено автомобілі.

Зафіксовано також влучання в об'єкт інфраструктури, виникла пожежа.

Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що, за попередньою інформацією, на регіон летіло понад 10 ракет.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: