У Львові є влучання в об'єкт інфраструктури, у житлових будинках вибило вікна

Читать на русском
На Львівщину під час атаки летіло понад 10 ракет. У Львові є влучання в об'єкт інфраструктури, постраждали троє людей.
Фото: t.me/andriysadovyi

На Львівську область під час ранкової атаки летіло понад 10 ракет. В обласному центрі є влучання в об'єкт інфраструктури, вибуховою хвилею вибило вікна у будинках.

Про це розповів мер Андрій Садовий.

«За попередньою інформацією, на наш регіон летіло понад 10 ракет. ППО добре відпрацювали цю атаку, але все ж маємо одне попадання у об’єкт інфраструктури. Вибуховою хвилею вибило вікна у житлових будинках на вулиці Науковій, також зачепило школу На місці працюють оперативні служби. Встановлюємо наслідки атаки», – повідомив він.

Вулиця Наукова зараз перекрита для транспорту. Автобуси тимчасово курсуватимуть вулицею Володимира Великого. Трамвай їздить як завжди.

Керівник ОВА Максим Козицький уточнив, що під час атаки постраждали двоє людей: «Це чоловік і жінка, які живуть у будинках на Науковій. У них різані рани. Допомога їм надали на місці».

Пізніше кількість постраждалих зросла до трьох осіб.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 15 лютого, росіяни здійснили масовану ракетну атаку на Україну. Вибухи пролунали, зокрема, у Києві, Запоріжжі, Львові.

У Запоріжжі пошкоджено інфраструктурний об'єкт, постраждали чотири особи. У Дніпропетровській та Хмельницькій областях також була атакована цивільна інфраструктура.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: