Вартість Bitcoin сягнула 50 тисяч доларів уперше за понад два роки

Читать на русском
Bitcoin перетнув позначку в 50 тис дол о 17:31 за Києвом. Наразі криптовалюта торгується на рівні 49,9 тис дол.
CoinMarketCap

Вперше за більш ніж два роки вартість Bitcoin сягнула рівня 50 тис доларів на тлі очікувань зниження процентних ставок наприкінці цього року.

Про це повідомляє агенція Reuters.

Зазначається, що цього року Bitcoin зріс на 16,3%, а в понеділок, 12 лютого, його вартість досягла найвищого рівня з 27 грудня 2021 року.

За даними Coindesk, Bitcoin перетнув позначку в 50 тис дол о 17:31 за Києвом. Наразі криптовалюта торгується на рівні 49,9 тис дол.

«50 000 доларів - важлива віха для біткоїна після того, як запуск спотових ETF минулого місяця не тільки не зміг викликати рух вище цього ключового психологічного рівня, але й призвів до 20% розпродажу», - сказав співзасновник платформи криптовалютного кредитування Nexo Антоні Тренчев.

Як повідомляється, акції криптовалютних бірж також зросли в понеділок: криптовалютна біржа Coinbase зросла на 4,9%, а криптовалютні майнери Riot Platforms і Marathon Digital зросли на 10,8% і 11,9% відповідно.

Нагадаємо, рік тому в Україні склали перший рейтинг власників біткоїнів.

Також «Слово і діло» перевірило декларації політиків і пропонує подивитися, хто з народних депутатів та членів Кабміну задекларував криптовалюту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: