Окупанти підтягують резерви до Богданівки біля Бахмуту

Читать на русском
На Бахмутському напрямку російські військові продовжують тиск, але бійці ЗСУ відбивають атаки ворога.
Генштаб ЗСУ

Російські окупанти продовжують тиск на Бахмутському напрямку. Наразі ворог підтягує резерви до Богданівки, що біля Бахмута Донецької області.

Про це в ефірі «Радіо Свобода» повідомив начальник пресслужби оперативно-стратегічного угрупування військ «Хортиця» Ілля Євлаш.

У ЗСУ назвали кількість російських військ на Бахмутському напрямкуОкупанти, як і раніше, вважають Бахмутський напрямок одним з пріоритетних – тут рф зосередила угруповання чисельністю 62 тисячі військових.

За його словами, наразі значно зменшилась кількість обстрілів.

«Ще кілька днів тому лише на Лимано-Куп'янському напрямку було 800 обстрілів, то зараз уже по всій лінії зіткнення ОСУВ «Хортиця», що включає Харківський напрямок, Лимано-Куп'янський, Бахмутський, зафіксовано 617 обстрілів. Тобто, значно зменшилась кількість. Ймовірно, це також пов'язано з поганою погодою», – розповів Євлаш.

Водночас, за словами Євлаша, на Бахмутському напрямку російські військові продовжують натиск.

«Противник продовжує тиснути на Бахмутському напрямку поблизу населеного пункту Богданівка. Там він перекидає свої резерви, свої штурмові групи та тисне на наші позиції», – сказав Євлаш.

Він додав, що ЗСУ, в свою чергу відбивають атаки противника, підтягують свої резерви і завдають вогневого ураження по штурмових групах противника.

Нагадаємо, на Бахмутському напрямку ЗСУ не дають окупантам просунутися до Часового Яру. Раніше у ЗСУ назвали кількість російських військ на Бахмутському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: