На кордоні з Польщею ускладнено рух уже на трьох пунктах пропуску – ДПСУ

Читать на русском
Вже зараз ускладнено рух через пункти пропуску Медика – Шегині, Хребенне – Рава-Руська та Дорогуськ – Ягодин.
фото ДПСУ

У п'ятницю з польського боку через акції протесту місцевих фермерів ускладнено рух через пункти пропуску «Медика – Шегині», «Гребене – Рава-Руська» та «Дорогуськ – Ягодин». Також є обмеження руху на залізниці.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ у Telegram.

  • КПП «Медика–Шегині»: перед пунктом пропуску протестувальники налаштовані пропускати по 1 вантажному автомобілю, 1 автобусу та 1 легковому автомобілю на годину.

  • «Гребене-Рава-Руська»: біля пункту пропуску протестувальники планують пропускати по 2 вантажні автомобілі на годину в обох напрямках. Рух легкового транспорту та автобусів не обмежуватиметься.

  • «Дорогуськ–Ягодин»: протестувальники планують пропускати щогодини по 1 вантажівці в обидві сторони. Рух автобусів відбуватиметься без змін.

Крім того, як повідомила Державна митна служба, згідно з інформацією від польської сторони, фермери планують відсьогодні, 9 лютого, у пункті пропуску «Хрубешув – Володимир-Волинський» перешкоджати перевантаженню українських сільськогосподарських товарів із залізничного на автомобільний транспорт. Також фермери хочуть заважати їхньому завантаженню на термінали по станції Хрубешув.

Вантажі інших категорій переміщатимуться без обмежень, передала митниця.

Нагадаємо, польські фермери анонсували нову блокаду з 9 лютого. Вранці у ДПСУ повідомляли, що фермери заблокували рух у напрямку КПП «Шегині».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: