До Дня закоханих у Києві та Львові запустять романтичний експрес

Читать на русском
В Україні до Дня закоханих запустять романтичний експрес Потяг до тебе. На пасажирів чекає романтична подорож під музику та зі стравами Євгена Клопотенка.
фото УЗ

Укрзалізниця до Дня Закоханих та Дня Єднання запустить романтичний експрес «Потяг до тебе». Половину місць безкоштовно буде надано пораненим військовим, які перебувають на реабілітації.

Про це повідомляє пресслужба УЗ.

Стало відомо, скільки евакуаційних рейсів здійснила цього року УкрзалізницяВпродовж 2023-го року Укрзалізниця здійснила 1100 евакуаційних рейсів з Херсонщини, Донеччини, Запоріжжя та Сумщини.

«14, 16 та 18 лютого «Укрзалізниця» у партнерстві з Mastercard знову запустить «Потяг до тебе». Романтичний експрес повертається до Дня Закоханих та Дня Єднання в оновленому вигляді - цього разу не лише у Києві, а й у Львові», – сказано у повідомленні.

Повідомляється, що половину місць безкоштовно буде надано пораненим військовослужбовцям на реабілітації, щоб вони «змогли провести час зі своїми половинками та створити нові спогади».

Також на пасажирів чекає романтична подорож під справжнім паровозом, у купе на двох, під романтичну музику, з можливістю замовити спеціальне меню від українського шеф-кухаря Євгена Клопотенка.

В УЗ уточнили, що вечеря не входить у вартість квитка, кожен замовник отримає індивідуальне посилання на спеціально розроблене меню.

Крім того, на закоханих захисників та захисниць чекає додатковий поетичний сюрприз від Сергія Жадана.

Подорож Києвом і Львовом триватиме трохи більше 2 годин, починаючись і завершуючись на Центральному вокзалі.

Відправлення 14, 16 та 18 лютого у Львові о 18:55, у Києві о 19:10. Квитки на цей рейс матимуть різну вартість залежно від дня тижня, ціни стартують від 304 гривень у Львові та 458 гривень у Києві.

Продаж відкриється о 17:00 виключно у додатку УЗ.

Знайти «Поїзд до тебе» у додатку можна за запитом Київ-Пасажирський - Київ-Романтичний, а також Львів - Львів-Романтичний.

Нагадаємо, у листопаді вісім поїздів УЗ із жіночими купе вже вийшли в рейс. Також повідомлялося, що у Києві пасажирам повернули тисячі поїздок через ремонт метро.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: