Окупанти намагаються оточити Авдіївку, ЗСУ відбили 30 ворожих атак

Читать на русском
ЗСУ минулої доби, 3 лютого, відбили найбільшу кількість ворожих атак на Авдіївському напрямку – 30, загалом відбулося 66 бойових зіткнень.
Getty Image

ЗСУ минулої доби, 3 лютого, відбили найбільшу кількість ворожих атак на Авдіївському напрямку – 30, загалом відбулося 66 бойових зіткнень.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

За вчора рф завдала 2 ракетних та 65 авіаційних ударів, здійснила 53 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Тоді як під артилерійським вогнем опинилися понад 110 населених пунктів.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність.

На Куп’янському напрямку відбито 5 атак ворога біля Синьківки та Іванівки Харківської області.

На Лиманському напрямку українські воїни відбили 8 атак окупантів в районах Серебрянського лісництва, Білогорівки Луганської області, Тернів та Ямполівки Донецької області.

На Бахмутському напрямку Силами оборони було відбито 3 атаки противника.

На Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Загалом було відбито 30 атак росіян.

На Мар’їнському напрямку українські воїни продовжують стримувати противника неподалік Красногорівки, Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області. За добу воїни відбили 7 атак загарбників.

На Шахтарському напрямку захисники відбили 3 атаки південніше Золотої Ниви Донецької області.

На Запорізькому напрямку Силами оборони відбито атаку противника в районі Роботиного Запорізької області.

Водночас на Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують утримання позицій та відбиття штурмів окупаційних військ.

«Ворог не полишає спроб вибити українські підрозділи із займаних позицій. Так, протягом минулої доби противник здійснив 5 безуспішних штурмових дій», – додали у Генштабі.

Напередодні повідомляли, що українські військові знищили колону ворожої бронетехніки, яка прямувала на штурм позицій ЗСУ біля Новомихайлівки.

Також писали, що прикордонники вдарили по позиції окупантів на півдні України. Для цього українські воїни використали FPV-дрон.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: