У Харкові розповіли про наслідки атаки дронів, є постраждалі

Читать на русском
Три цивільні людини отримали легкі забої та гостру реакцію на стрес. Медики надали їм допомогу на місці.
Ілюстративне фотоGetty Images

Внаслідок атаки ворожих безпілотників ввечері 30 січня у двох районах Харкова зафіксовано пошкодження об'єктів цивільної інфраструктури, зокрема, влучання у житловий будинок. Відомо про трьох постраждалих.

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов та мер Харкова Ігор Терехов повідомляють у Телеграмі.

Згідно з даними керівника області, три цивільні людини отримали легкі забої та гостру реакцію на стрес. Медики надали їм допомогу на місці.

Зазначається, що російські окупанти атакували Харків та область за допомогою щонайменше шести ударних безпілотників. Зафіксовано пошкодження цивільної інфраструктури.

Також за даними ОВА, є влучання у приватний житловий будинок в Салтівському районі Харкова, зафіксовані пошкодження в Слобідському районі. Рятувальники ліквідовують пожежу в магазині.

«Пошкоджена виключно цивільна інфраструктура!», - наголосив Синєгубов.

Терехов заявив, що у Слобідському районі у двох багатоповерхівках вибиті шибки, є поневічені авто.

Раніше мер Харкова повідомив, про удар «шахеда» по району житлової забудови міста. Він також додав, що виникла пожежа на місті потрапляння.

Нагадаємо, у Харкові під час повітряної тривоги вдень 30 січня пролунав вибух.

А 23 січня росіяни тричі атакували Харків ракетами. Вранці було завдано масштабного ракетного удару по Київському та Салтівському районах: було зруйновано багатоквартирні житлові будинки, навчальний заклад, цивільну інфраструктуру. Загинули 11 людей та понад 60 поранених.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: