У Харкові, Кременчуці та Полтаві пролунали вибухи: повідомляють про запуск балістики

Читать на русском
Повітряні сили оборони повідомили про загрозу застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога. Також повідомлялося про запуск ракети на Кременчук.
alerts.in.ua/

У суботу ввечері, 27 січня, у Харкові, Кременчуці та Полтаві пролунали вибухи. Наразі в регіонах оголошені повітряні тривоги.

Про це повідомляють мер Харкова Ігор Терехов, Повітряні сили ЗСУ та міцеві пабліки у Телеграмі.

«Харків чує вибухи. Будьте обережні!», - повідомив мер міста.

Місцеві Телеграм-канали повідомляють про застосування ракет С-300.

О 20.00 Повітряні сили оборони повідомили про загрозу застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога. Також повідомлялося про запуск ракети на Кременчук.

«Увага! Загроза застосування балістичного озброєння в областях, де оголошена повітряна тривога! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги!», - повідомили в Повітряних силах.

Вже через декілька хвилин стало відомо, що у Кременчуці та Полтаві пролунали вибухи.

Згодом у Кременчуці на Полтавщині повідомляли і про повторні звуки вибухів. Попередньо по регіону вдарили ракетами «Іскандер».

Повітряні сили України закликали українців пройти до укриттів та наголосили на загрозі балістики.

Згодом стало відомо, що на Полтавщині спрацювала ППО. Внаслідок атаки є влучання в промисловий об'єкт.

«Ворог атакував Полтавщину ракетами. В області працювала ППО. Є влучання в промисловий обʼєкт на території Кременчуцького району, що спричинило пожежу. Інформація про постраждалих уточнюється. На місці працюють всі відповідні служби», - повідомляє Полтавська ОВА.

Нагадаємо, російські окупанти у суботу, 27 січня випустили по Нікопольському району понад десять дронів-камікадзе. Також сьогодні ввечері у Запоріжжі пролунали вибухи через роботу ППО по дронам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: