У Стамбулі озброєні чоловіки напали на церкву, загинула людина

Читать на русском
У неділю, 28 січня, озброєні чоловіки увірвалися до католицької церкви у районі Сариєр у Стамбулі. Внаслідок інциденту загинула людина.
cnnturk.com

Озброєні чоловіки увірвалися до католицької церкви у районі Сариєр у Стамбулі. Внаслідок інциденту загинула людина.

Про це пише CNN Turk.

Найкривавіші теракти у світі у 2023 роціПісля стрілянини в університеті Праги пропонуємо згадати найкривавіші теракти, які сталися у світі у 2023 році.

Відомо, що інцидент стався сьогодні, 28 січня під час служби у католицькій церкві у районі Сариєр. Двоє чоловіків у масках увірвалися до храму та відкрили вогонь. Через напад загинув чоловік

«Сьогодні близько 11:40 під час служби в церкві Святої Марії в районі Бююкдере в Сариєрі двоє людей в масках напали зі зброєю на одного з присутніх на ритуалі, який, на жаль, загинув», – заявив Міністр внутрішніх справ Туреччини Алі Єрлікая.

Зловмисники з місця втекли, наразі правоохоронці розпочали розслідування та розшукують їх.

Нагадаємо, в іранському місті Керман внаслідок двох вибухів, викликаних терористичними атаками, загинули щонайменше 73 особи. Ще 171 особу було поранено.

Також повідомляли, що у результаті терактів у центральному нігерійському штаті Плато, що відбулися наприкінці грудня, кількість жертв сягла 113 осіб. Ще понад 300 людей отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: