Кличко уточнив інформацію про наслідки удару по Києву та постраждалих

Читать на русском
У Києві 18 постраждалих унаслідок ракетної атаки. Збито понад 20 повітряних цілей, пошкоджено будівлі та будинки у Солом'янському, Святошинському та Печерському районах.
Фото: ДСНС

Внаслідок ракетного удару по Києву постраждали 18 людей. Інформація про загиблу жінку не підтвердилася.

Про це повідомив мер Віталій Кличко.

«У Києві внаслідок російської ракетної атаки станом на цю годину постраждали 18 людей. Із них 13 – госпіталізовані, в тому числі троє дітей. Тринадцятирічному хлопцю та чотирьом дорослим медики надали допомогу на місці. Одну жінку доправили в реанімацію і продовжують надавати інтенсивну допомогу. Наразі постраждала жива», – написав він у Telegram.

У Святошинському районі Києві внаслідок падіння уламків пошкоджено балкони з 1 до 5 поверху житлового будинку та 4 квартири. В іншому будинку виявили нерозірвану бойову частину ракети – мешканців евакуювали. Крім того, спалахнула нежитлова двоповерхова будівля та автомобілі.

У Солом'янському районі у багатоквартирному будинку вибуховою хвилею вибило вікна, у кількох квартирах сталося загоряння. Зруйновано двоповерхову нежитлову будівлю.

У Печерському районі внаслідок влучання у нежитлову будівлю сталася пожежа. Там постраждала одна людина.

У Дарницькому районі уламки впали, у тому числі на дах 9-поверхового житлового будинку та поблизу території дитячого садка.

У військовій адміністрації додали, що спочатку росіяни запустили по столиці крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 (двома хвилями), а потім балістичні ракети наземного базування. Сили ППО вразили майже два десятки повітряних цілей.

Раніше у військовій адміністрації заявили, що внаслідок атаки на Київ загинула жінка.

Нагадаємо, окупанти вранці двічі обстріляли Харків, були влучання у два багатоквартирні житлові будинки. Є загиблі та багато поранених.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: