У ЗСУ заявили про непричетність до обстрілу ринку у Донецьку

Читать на русском
У ЗСУ заявили, що непричетні до атаки на ринок у тимчасово окупованому Донецьку вранці 21 січня, внаслідок якої загинули 27 людей.
Фото: expres.online

У неділю, 21 січня, ватажок терористичного угруповання «ДНР» Денис Пушилін заявив про обстріл Донецька, стверджуючи, що загинули 27 цивільних. У ЗСУ запевнили, що українські військові не причетні до удару.

Про це повідомляє Об'єднаний пресцентр Сил оборони таврійського напрямку.

У неділю зранку в окупованому Донецьку в мікрорайоні Текстильщик під обстріл потрапив ринок. Telegram-канали та російські ЗМІ повідомили про «велику кількість загиблих і поранених».

МЗС рф звинуватило Україну в «терористичному акті» й заявило, що це нібито доводить необхідність досягнення агресором всіх цілей «спецоперації», бо «з території України не повинні виходити загрози безпеці та вчинятися акти тероризму».

Натомість у ЗСУ запевняють, що сили, які знаходяться в підпорядкуванні ОСУВ «Таврія», в цьому випадку бойової роботи засобами ураження не вели.

«Росіяни розповсюджують інформацію про удар по ринку в Донецьку. Відповідально заявляємо, що сили, які знаходяться в підпорядкуванні ОСУВ «Таврія», в цьому випадку бойової роботи засобами ураження не вели. Донецьк – це Україна! Росії доведеться відповідати за відібрані життя українців», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 21 січня вранці в Донецьку внаслідок обстрілу ринку загинули й постраждали цивільні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: