На кордоні з Румунією припинилася блокада ще одного з КПП

Читать на русском
Оформлення всіх категорій транспортних засобів як на в’їзд, так і на виїзд з України здійснюється встановленим порядком.
ІлюстративнеФото: ДПСУ

Станом на ранок суботи, 20 січня, рух вантажівок в пункті пропуску «Порубне-Сірет» на румунському кордоні повністю розблокований.

Про це Державна прикордонна служба України повідомляє у Фейсбуці.

Блокада українсько-польського кордону: як розгорталися подіїСтрайк перевізників на кордоні України та Польщі триває. Хронологія блокади кордону – на інфографіці.

«20 січня о 00:30 від представників прикордонної поліції Румунії отримано інформацію про припинення блокування протестувальниками руху вантажних транспортних засобів через пункт пропуску «Порубне-Сірет», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, оформлення всіх категорій транспортних засобів як на в’їзд, так і на виїзд з України здійснюється встановленим порядком. Для вантажівок продовжує діяти електронна черга.

Нагадаємо, представники агросектору та автоперевізники Румунії вранці 18 січня заблокували напрямок перед пунктом пропуску «Халмеу» на кордоні з Україною (напроти українського «Дьяково» у Закарпатській області). Також тривало блокування руху для вантажівок у румунських пунктах пропуску «Сірет-Порубне» та «Вікову-де-Сус – Красноїльськ».

Станом на ранок 19 січня блокування руху вантажівок перед румунським пунктом пропуску «Вікову-де-Сус» припинено.

Як відомо, цього тижня польські перевізники завершили свою акцію протесту і припинили блокувати рух вантажного транспорту на кордоні. Протест призупинено до березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: