На румунському кордоні припинилася блокада одного з КПП

Читать на русском
Завершилася блокада руху вантажівок перед пунктом пропуску Вікову-де-Сус, що навпроти українського ПП Красноїльськ.
фото ДПСУ

На ранок 19 січня блокування руху вантажівок перед румунським пунктом пропуску «Вікову-де-Сус» припинено.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України у Facebook.

Блокада українсько-польського кордону: як розгорталися подіїСтрайк перевізників на кордоні України та Польщі триває. Хронологія блокади кордону – на інфографіці.

«Блокування руху вантажівок перед пунктом пропуску «Вікову-де-Сус», що навпроти українського ППр «Красноїльськ», припинено. Пропуск усіх транспортних засобів здійснюється в звичайному режимі», – йдеться у повідомленні.

У Держприкордонслужбі нагадали, що у пункті пропуску «Красноїльськ» перетнути державний кордон України з Румунією можна лише порожнім вантажним транспортним засобом.

Нагадаємо, представники агросектору та автоперевізники Румунії вранці 18 січня заблокували напрямок перед пунктом пропуску «Халмеу» на кордоні з Україною (напроти українського «Дьяково» у Закарпатській області). Також тривало блокування руху для вантажівок у румунських пунктах пропуску «Сірет-Порубне» та «Вікову-де-Сус – Красноїльськ».

У той же час, цього тижня польські перевізники завершили свою акцію протесту і припинили блокувати рух вантажного транспорту на кордоні. Протест призупинено до березня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: