Названо ведучих нацвідбору на Євробачення-2024

Читать на русском
Суспільне мовлення оголосило провідних національного відбору Євробачення-2024. Серед них: фронтвумен The HARDKISS.
corp.suspilne.media

Ведучими фіналу національного відбору на участь у пісенному конкурсі Євробачення-2024 будуть фронтвумен гурту The HARDKISS, телеведучий Тимур Мірошниченко та популярний стендап-комік.

Про це повідомило Суспільне 19 січня.

Данилко, Джамала, Коляденко: в «Дії» стартувало голосування за журі нацвідбору на ЄвробаченняУкраїнці у Дії можуть проголосувати за кандидата у журі національного відбору на Євробачення-2024.

«Суспільне Мовлення оголосило ведучих Національного відбору на Євробачення-2024. Серед них: фронтвумен гурту The HARDKISS та ведуча Євробачення-2023 в Ліверпулі Юлія Саніна, офіційний «голос» пісенного конкурсу в Україні Тімур Мірошниченко та стендап-комік Василь Байдак», – йдеться у повідомленні.

Фінал нацвідбору відбудеться 3 лютого у форматі телевізійного концерту. Місце та час не розголошують з міркувань безпеки.

Нагадаємо, до цього відбулося жеребкування, на якому визначився порядок виступів учасників Національного відбору на Євробачення-2024. Усього буде 11 фіналістів.

68-й конкурс Євробачення у травні 2024 року прийматиме шведське місто Мальме. Гранд-фінал проведуть на стадіоні Malmö Arena 11 травня, у свою чергу, півфінали, в одному з яких візьме участь і представник України, відбудуться 7 та 9 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: