Обстріли Сумщини: за останню добу зафіксовано більше 100 прильотів

Читать на русском
Обстрілів зазнали Білопільська, Хотінська, Краснопільська, Шалигинська, Есманська, Середино-Будська, Свеська громади. Було зафіксовано 101 вибух.
Ілюстративне фотоGetty Images

Протягом доби вівторка, 16 січня, російська окупаційна армія здійснила 17 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Було зафіксовано 101 вибух.

Про це пресслужба Сумської ОВА повідомляє у Телеграмі.

Як зазначається, обстрілів зазнали Білопільська, Хотінська, Краснопільська, Шалигинська, Есманська, Середино-Будська, Свеська громади.

Зокрема, по Білопільській громаді ворог бив з мінометів (9 вибухів), також здійснено обстріл FPV дрон-камікадзе (1 вибух) та обстріли зі ствольної артилерії (7 вибухів).

У Середино-Будській громаді зафіксовано гранатометний (ймовірно АГС) обстріл (29 вибухів) та мінометний обстріл (1 вибух).

На територіїї Шалигинської та Хотінської громад був мінометний обстріл (по 4 вибухи).

При цьому, ще одну міну скинули росіяни на територію Свеської громади.

У Краснопільській громаді зафіксовано обстріл FPV дрон-камікадзе (1 вибух), мінометні обстріли (18 вибухів), обстріл із гранатомету АГС (12 вибухів) та скидання ВОГ з БПЛА (2 вибухи).

По Есманьській громаді ворог бив з мінометів (7 вибухів).

Нагадаємо, що в результаті ракетного удару по Харкову, ввечері 16 січня, постраждали 17 осіб. Двоє з них перебувають у тяжкому стані. При цьому, зафіксовано влучання в будинок і пошкодження лікарні.

Також у ніч на 17 січня в Одесі пролунала серія вибухів. У результаті атаки ворожих безпілотників в Одесі зафіксовані пожежі, є постраждалі серед цивільного населення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: