Окупанти атакували підрозділ пожежників на Херсонщині, поранено рятувальників

Читать на русском
У неділю, 14 січня, російські війська з дрона-камікадзе атакували підрозділ пожежної охорони у Станіславі на Херсонщині. Поранення отримали працівники ДСНС.
dsns_telegram

Сьогодні окупанти вкотре атакували Херсонщину. Вони поцілили з дрона-камікадзе у підрозділ пожежної охорони у Станіславі.

Про це повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram.

Про обстріл підрозділу пожежної охорони у Станіславі стало відомо 14 січня близько 11:34. За словами Прокудіна, у результаті сьогоднішньої ворожої атаки поранень отримали четверо вогнеборців. У них діагностували контузії, вибухові та черепно-мозкові травми.

«Росіяни атакували дроном камікадзе підрозділ місцевої пожежної охорони у Станіславі. Поранення отримали четверо вогнеборців. У них діагностували контузії, вибухові та черепно-мозкові травми. Після надання медичної допомоги потерпілі відмовилися від госпіталізації», – додав начальник військової адміністрації.

Ввечері суботи, 13 січня, російські війська вкотре атакували Херсон. Внаслідок влучання снаряда загорівся житловий будинок. Вогнеборці оперативно прибули на місце подій та ліквідували вогонь. Пізніше вони врятували з-під завалів чоловіка.

Того ж дня окупанти вдарили по Бериславу. Внаслідок цієї атаки постраждало двоє людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: