Авіабомба рф по Рубіжному: снаряд поцілив у район багатоповерхових будинків, є постраждалі

Читать на русском
Бомба ФАБ-250, яку загарбники впустили над тимчасово окупованим Рубіжним, влучила в житловий квартал міста. Внаслідок інциденту є постраждалі та зниклі.
Фото: sd.ua

Бомба ФАБ-250, яку загарбники впустили над тимчасово окупованим Рубіжним, влучила в житловий квартал міста – одний з небагатьох, який навесні 2022 року вцілів після російських штурмів.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Facebook-акаунті.

Він розповів, що внаслідок інциденту є постраждалі. Їх госпіталізують, а менш важких – перевозять до пункту тимчасового перебування.

Крім того, деякі місцеві жителі вважаються зниклими після удару, росіяни їх шукають.

«Зазвичай окупанти під час таких своїх позаштатних подій посилаються на обстріли з боку українських військ. Цього разу завадили численні свідки. Які бачили і російський винищувач, і безпосередньо сходження боєприпасу», – наголосив Лисогор.

Нагадаємо, інцидент стався сьогодні вранці. Ватажок «ЛНР» Леонід Пасічник заявляв, що внаслідок авіаудару ніхто не постраждав.

Це вже друге за тиждень «позаштатне сходження боєприпасу». 2 січня аналогічний інцидент стався у російському селі Петропавлівка у Воронезькій області. В результаті в селищі було пошкоджено цілу вулицю. Місцева влада стверджує, що поранено лише чотирьох людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: