У новорічну ніч ворог атакував Україну 90 «шахедами» та 8 ракетами: скільки збила ППО

Читать на русском
Російські війська у новорічну ніч атакували Україну 90 дронами-камікадзе Shahed та вісьмома ракетами. ППО знищила 87 безпілотників.
Бригада Рубіж

У ніч на 1 січня росіяни атакували Україну 90 дронами-камікадзе «Shahed» та вісьмома ракетами. ППО вдалось знищити рекордну кількість ворожих ударних БпЛА – 87.

Про це повідомляють у Telegram Повітряні сили ЗСУ.

Динаміка знищення «шахедів» силами ППОРосія з початку війни запустила по Україні більше 3,4 тисяч шахедів. Динаміка знищення – на інфографіці.

Відомо, що цієї ночі ворожа атака здійснювалась хвилями із чотирьох напрямків: мис Чауда, Балаклава – Крим, Курськ, Приморсько-Ахтарськ – рф.

Усього було зафіксовано пуски 90 ворожих безпілотників «Shahed-136/131». Також рф завдала удару чотирма зенітними керованими ракетами С-300 по Харківщині, трьома протирадіолокаційними ракетами Х-31П та однією Х-59 з ТОТ Херсонської і Запорізької областей.

За даними Повітряних сил, у новорічну ніч силам ППО вдалось знищити рекордну кількість ворожих ударних БПЛА – 87 із 90.

Нагадаємо, пізно ввечері в неділю, 31 грудня, російські терористи атакували Україну ударними безпілотниками. Внаслідок влучання уламків збитих БПЛА, в житлових будинках спалахнули пожежі, загинули люди.

В Одесі є влучання у багатоповерховий будинок.

Тим часом у ніч проти понеділка, 1 січня, у тимчасово окупованому Донецьку лунали вибухи. Загарбники повідомляли про загиблих.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: