Окупанти обстріляли Херсон, є постраждалі

Читать на русском
У неділю, 31 грудня, російські окупанти в черговий раз обстріляли Херсон. Внаслідок обстрілу частина міста залишилася без світла та води, постраждали люди.
Укрінформ

Окупанти зранку в черговий раз обстріляли Херсон. Внаслідок атаки частина міста залишилася без світла та води, постраждали люди.

Про це повідомив голова Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко у Telegram.

Відомо, що ворог обстріляв місто сьогодні зранку. Троє осіб отримали поранення, вони під час атаки перебували біля магазину.

У Херсонській ОВА уточнили, що 52-річного чоловіка госпіталізували у важкому стані. У нього вибухова та закрита черепно-мозкова травми, контузія, осколкове поранення грудної клітини. Крім цього, травми отримали 55-річний чоловік і 71-річна жінка.

Частина міста залишилась без електрики та водопостачання.

«Вчергове через ворожі обстріли у ваших оселях відсутня електрика і вода. Наразі енергетики докладають максимум зусиль, аби якомога швидше відновити електропостачання у мікрорайоні. До завершення аварійних робіт вода до будинків подаватиметься за графіком: з 8.00 до 10.00 і з 17.00 до 19.00», – додав Мрочко.

Нагадаємо, у суботу, 30 грудня, російські окупаційні війська поцілили в житловий будинок у Херсоні. Повідомляли про одну загиблу людину.

Також писали, що на залізничному вокзалі Херсона посилять заходи безпеки для пасажирів після недавнього обстрілу військ рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: