Росіяни атакували Чернігівську область, загинув цивільний

Читать на русском
Про ворожу атаку стало відомо сьогодні, близько 15:00. Російська окупаційна армія вбила жителя населеного пункту Семенівка.
Ілюстративне фотоGetty Images

У суботу, 30 грудня, російські окупаційні війська обстріляли селище Семенівка в Чернігівській області. Внаслідок атаки загарбників загинула цивільна людина та пошкоджені приватні будинки.

Про це начальник Чернігівської військової адміністрації В’ячеслав Чаус повідомив у Телеграмі.

Про ворожу атаку стало відомо сьогодні, близько 15:00. Як зазначає керівник області, російська окупаційна армія вбила жителя населеного пункту Семенівка.

«Близько 15:00 години росіяни обстріляли Семенівку (Новгород-Сіверський район). Пошкоджено понад 30 будинків та інша цивільна інфраструктура. На жаль, загинув 32-річний місцевий мешканець», – йдеться у повідомленні Чауса.

Згідно з інформацією Нацполіції, по центру населеного пункту росіяни випустили 20 снарядів із «Граду».

Нагадаємо, що у суботу, 30 грудня російські загарбники атакували місто Степногірськ у Запорізькій області. Внаслідок обстрілу загинув чоловік, який сьогодні святкував свій день народження.

Окрім цього, на Херсонщині внаслідок російського обстрілу, що відбувся сьогодні, 30 грудня, загинув житель Антонівки.

Згідно з інформацією президента Володимира Зеленського, наразі відомо про 39 загиблих та 159 поранених внаслідок масованого російського ракетного удару у п'ятницю, 29 грудня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: