Німеччина надасть Україні 24 млн євро на відновлення енергетичної інфраструктури

Читать на русском
Укренерго та німецький державний банк розвитку KfW підписали кредитну угоду на 24 мільйони євро. Кошти спрямують на відновлення енергетичної інфраструктури.
Getty Image

Німеччина надасть Україні 24 мільйони євро на відновлення енергетичної інфраструктури. Укренерго підписало кредитну угоду з німецький державним банком розвитку.

Про це повідомляє посольство Німеччини в Україні.

У дописі зазначають, що Німеччина продовжує підтримувати відновлення та підвищення стійкості енергетичної інфраструктури в регіонах України, що постраждали від атак російських військових.

У посольстві зауважують, що напередодні, 29 грудня НЕК «Укренерго» та німецький державний банк розвитку KfW підписали кредитну угоду на 24 мільйони євро та грантову угоду на 0,5 млн євро для фінансування проєкту.

Раніше ми повідомляли, що влада Німеччини схвалила рамкову угоду з французькою компанією про виробництво додаткової партії боєприпасів для України.

Також 14 грудня Німеччини передала Збройним силам України нову партію військової допомоги. До пакета увійшов комплекс протиповітряної оборони Patriot та ракети до нього.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: