Росіяни обстріляли Сумщину: за добу в області зафіксовано 140 прильотів

Читать на русском
Протягом дня росіяни здійснили 17 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовані 140 вибухів.
Ілюстративне фотоУкрінформ

Упродовж доби вівторка, 26 грудня, російські окупаційні війська 17 разів обстріляли прикордонні населені пункти Сумщини. В області зафіксовано 140 вибухів.

Про це пресслужба Сумської ОВА повідомляє у Фейсбуці.

«Протягом дня росіяни здійснили 17 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовані 140 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Краснопільська, Хотінська, Великописарівська громади», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, найбільше обстрілів зазнала Білопільська громада, де пролунали 52 вибухи.

«Білопільська громада: з території рф здійснено обстріл з АГС (29 вибухів), артилерійський обстріл (4 вибухи) та обстріли з РСЗВ (5 вибухів) і мінометів (4 вибухи)», - зазнчає пресслужба.

При цьому, у Краснопільській громаді був обстріл з ПТУР (1 ракета) та мінометні обстріли (8 вибухів).

По Хотінській громаді ворог бив з мінометів (8 вибухів).

Водночас, у Великописарівській громаді було зафіксовано обстріли з АГС (52 вибухи), артилерії (7 вибухів) та мінометів (22 вибухи).

Нагадаємо, що вчора ввечері окупанти накрили вогнем залізничний вокзал у Херсоні. Внаслідок атаки загинув один поліцейський, також відомо про поранених співробітників УЗ та цивільних.

Також російська армія у вівторок обстріляла два населені пункти Херсонської області – Микільське та Тягинку. Є загиблі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: