Призначено нового уповноваженого АМКУ

Читать на русском
Денис Клюшников став державним уповноваженим Антимонопольного комітету України, йдеться в указі Зеленського.
Фото: dn.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський призначив Дениса Клюшнікова державним уповноваженим Антимонопольного комітету України.

Про це йдеться в указі від 25 грудня.

Попрацював лише чотири дні: Зеленський звільнив уповноваженого АМКУЗеленський звільнив державного уповноваженого АМКУ Максима Сандигу. Він попрацював на цій посаді лише чотири дні.

Як відомо, Денис Клюшников з листопада 2019 року обіймає посаду заступника голови Донецької облдержадміністрації. З 2007 року працював в органах прокураторів Донецької області на посадах старшого слідчого прокуратур міст Авдіївка та Горлівка, заступника прокурора Микитівського району м. Горлівки, прокурора та старшого прокурора відділів прокуратури Донецької області.

З 2016 року працював в органах прокуратори Київської області на посадах прокурора відділу та слідчого з особливо важливих справ. З 2018 року працював в органах Генпрокуратури України, обіймав посади слідчого, старшого слідчого у важливих справах та прокурора відділу.

Нагадаємо, раніше Зеленський звільнив нещодавно призначеного державного уповноваженого Антимонопольного комітету України Максима Сандигу та одразу призначив його на «подвійну» посаду – заступника голови Антимонопольного комітету України – державного уповноваженого.

На початку вересня Верховна рада призначила колишнього керівника Донецької ОВА Павла Кириленка на посаду голови Антимонопольного комітету України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: