Окупанти вночі вдарили по центру Херсона, є загиблі

Читать на русском
Цієї ночі російська армія обстріляла центральну частину Херсона. Троє людей загинули, ще одна людина дістала поранення.
facebook.com/mrochko.roman

Вночі 24 грудня російська окупаційна армія здійснила артилерійський обстріл центральної частини Херсона. Троє людей загинули, ще одна людина дістала поранення. Окрім цього, четверо людей загинули та ще дев’ятеро дістали поранення внаслідок обстрілів Херсонщини протягом минулої доби.

Про це голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін та начальник Херсонської МВА Роман Мрочко повідомляють у Фейсбуці.

«Цієї ночі російська армія обстріляла центральну частину Херсона. Через влучання артилерійського снаряда по житловому будинку постраждала родина», - зазначив голова ОВА.

Згідно зі словами Прокудіна, на місці загинули 87-річний чоловік та його 81-річна дружина. Також у Центральному районі міста під час розбору завалів рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка. Його особа встановлюється.

Вибухову травму, контузію та поранення ноги дістав 54-річний херсонець. Після надання допомоги він відмовився від госпіталізації.

При цьому, протягом доби суботи, 23 грудня, російська армія здійснила 88 обстрілів Херсонської області, четверо людей загинули та дев’ятеро дістали поранення, із них - 1 дитина.

«За минулу добу противник здійснив 88 обстрілів, випустивши 425 снарядів з мінометів, артилерії, «Градів», танків, ЗУ-23-2, БПЛА та авіації, з них - 2 ракетних. По місту Херсон ворог випустив 71 снаряд», - зазначив голова ОВА.

Як зазначив Прокудін, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів, медичні установи, навчальний заклад та об'єкти критичної інфраструктури у Херсоні.

Нагадаємо, що 23 грудня військові російської федерації здійснили масовану атаку на Херсон. В результаті ворожого обстрілу в місті почалось кілька пожеж.

Крім цього, ворог обстріляв теплоелектростанцію ДТЕК. Через атаку постраждало 5 працівників компанії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: