Війська рф вдарили по Куп'янську, є жертва

Читать на русском
У вівторок, 12 грудня, росіяни знову обстріляли Куп'янськ. Одна людина загинула, одна зазнала поранень.
t.me/synegubov

Російські окупанти сьогодні обстріляли Куп'янськ Харківської області, внаслідок чого загинув 73-річний чоловік. Ще одну літню людину госпіталізували.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

«Сьогодні внаслідок ворожого артобстрілу по м. Куп'янську загинув 73-річний цивільний чоловік. Ще один місцевий житель 79 років отримав уламкові поранення, госпіталізований до медичного закладу», – написав Синєгубов.

Внаслідок ворожого обстрілу в житлових будинках зруйновано вікна та паркан. На місці працюють правоохоронці та фіксують наслідки атаки, зазначив голова ОВА.

Раніше вранці він повідомив, що всього за добу артилерійських та мінометних обстрілів рф зазнали понад 19 населених пунктів Харківської області: Охрімівка, Вовчанськ, Бударки Чугуївського району, Плетенівка, Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Куп’янського району та ін.

Нагадаємо, у ніч на вівторок, 12 грудня, у Харківській області пролунали вибухи. У Повітряних силах розповіли, що війська рф атакували Україну 15 ударними дронами і керованими авіаційними ракетами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: