На Харківщині через обстріли пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури

Читать на русском
Через обстріл російських військових пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури у Куп'янському районі.
t.me/synegubov

На Харківщині обстріли російських окупантів пошкодили критично важливу інфраструктуру, залишивши без газу 37 споживачів. Наразі тривають роботи з відновлення газопостачання.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Ракетні атаки рф: в ГУР прогнозують, що найважча частина зими попередуНайважча частина зими для України ще попереду, незважаючи на те, що зараз росія не здійснює масованих ракетних атак, заявили в ГУР.

«О 08:40 в с. Моначинівка Куп’янського району внаслідок обстрілу пошкоджений житловий будинок та об‘єкт критичної інфраструктури. Відключено від газопостачання 37 абонентів, триває робота з підключення», - написав Синєгубов.

Загалом за добу ворог обстріляв 17 населених пунктів Харківщини з артилерії, мінометів та авіації. У селі Царедарівка Лозівського району внаслідок удару КАБом горіла крамниця.

Внаслідок цього було пошкоджено приватний будинок. Постраждалих немає. Крім цього, ЗСУ відбили 11 ворожих атак на околицях Сіньківки на північний схід від Петропавлівки та Іванівки.

Нагадаємо, у ніч проти 8 грудня росіяни атакували Харків ракетами С-300. Постраждали двоє людей, також пошкодження зазнали 20 житлових багатоповерхівок, у будинках вибило вікна, рятувальники гасили пожежу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: